top of page
gealan_3-crop-500-x-px-Q30.jpg

Montaj 100% GRATUIT
50% REDUCERE la plase insecte
Profil de 5 camere 74 mm la pret de 3

+

60% REDUCERE
la termopane Gealan

7 ANI GARANTIE

GATI PRO MAX 2000 SRL, s-a “nascut” din pasiune pentru acest domeniu. Inca de la infiintare, GATI PRO MAX 2000 SRL, a mizat pe cel mai bun raport calitate-pret, pentru a putea satisface nevoile consumatorilor din fiecare clasa economica.

Aprecierile clientilor ne-au propulsat in fruntea topului, devenind astfel in ultimii 2 ani primii din grupa si sectorul nostru de activitate.

Sustinem calitatea si ne respectam clientii, fapt demonstrat de nenumaratele recomandari.

De ce sa alegi Gati?

Formular promotional

Prin completarea formularului si click pe "SOLICITA OFERTA" esti de acord cu politica de cookie-uri si termenii si conditiile GDPR.

Cum GARANTAM CALITATEA?

Garantam calitatea prin faptul ca:

 • Utilizam profile PVC GEALAN cu o durata medie de viata de 40 ani

 • Utilizam FERONERIE ROTO & GU GARANTATE sa reziste la minim 15.000 cicluri inchis deschis

 • Utilizam STICLA TERMOPAN SAINT GOBAIN / GUARDIAN clasa A+ cu un INALT grad de izolare termica si fonica

 • Intreg personalul de la OFERTARE, MASURATORI, MONTAJ cat si post montaj sunt CERTIFICATI si instruiti sa ofere servicii PREMIUM.

 • Suntem singura companie pe care o RECOMANDA peste 20.000 de oameni!

 • Oferim CERTIFICAT DE GARANTIE de 7 ani!

Pentru oferta personalizata suna acum la 0755.749.887

Despre noi

 • Suntem singura companie in care CRED peste 20.000 oameni!
  Pe Facebook avem peste 20.000 de prieteni care ne RECOMANDA.

 • Avem linie complet automatizata, fapt ce ne permite sa lucram la cele mai INALTE STANDARDE DE CALITATE de care tu sa beneficiezi din plin.

 • Suntem printre putinele companii din domeniu care au 16 ani de experienta in domeniul termopanelor. Practic, vei beneficia de intrega noastra experienta printr-un produs special personalizat nevoilor tale si care sa fie o INVESTITIE ACCESIBILA.

 • Pentru ca utilizam profilele GEALAN PREMIUM la crearea ferestrelor termopan, acestea fiind SINGURELE PROFILE care au trecut testul timpului la conditiile meteo din ROMANIA. Profilele Gealan au aparut in Romania acum 23 de ani, fiind primele pe piata noastra. Desi au trecut 23 de ani de la montarea primelor ferestre, acestea functioneaza impecabil chiar si acum. Producatorul German a aparut in anul 1921, respectiv acum 102 ani. In tot acest timp intreg procesul de productie a fost RAFINAT ca tu sa beneficiezi de un produs PREMIUM cu TRADITIE! Termopanele Gealan nu sunt pentru ORICINE!

 • Suntem printre putinele companii care incurajeaza consumatorii sa investeasca in tamplarie de calitate superioara ce ofera protectie pe toata perioada anului, micsorand considerabil costurile de incalzire si racire a aerului si, in acelasi timp, contribuind la protectia mediului inconjurator.

 • Cand vine vorba de inovatie sau o lucrare complexa, indiferent ca ca ai nevoie de cateva ferestre sau este vorba despre un proiect mai deosebit (balcoane cu acoperis, terase cu acoperis, sere, proiecte rezidentiale, cladiri industriale) impreuna putem gasi solutii potrivite ca proiectul tau sa fie realizat RAPID si USOR, cu implicare minima din partea ta si in final de care sa te bucuri din plin.

Completeaza acum formularul promotional pentru ca STOCUL este LIMITAT

bottom of page